Ellen Ten Holter ,

initiatiefneemster van CommUnik vertelt.

 

Ellen Ten Holter is initiatiefneemster van CommUnik. Haar opdrachtgevers geven aan dat haar belangrijkste kracht ligt in het komen tot het passend antwoord op de kernvraag en de vertaalslag naar heldere doelstellingen verwerkt in een op maat gemaakt traject. Uit de feedback van deelnemers blijkt dat zij het vooral belangrijk vinden dat zij zich herkennen in het uitdagende programma. Haar praktijkgerichte aanpak spreekt hen bijzonder aan. Zij geven aan dat Ellen de doelstellingen met heldere argumenten en aansprekende voorbeelden duidelijk verwoordt. De deelnemers gaan geïnspireerd en gemotiveerd met de geleerde vaardigheden aan de slag in hun dagelijkse werkzaamheden.

 

Vanuit haar opleidingen in marketing en public relations heeft Ellen uitgebreide commerciële en leidinggevende werkervaring opgedaan in onder andere de medische sector, de grafische branche, de uitzendbranche en de arbodienstverlening. Met veel plezier heeft zij een aantal jaren als trainer bij een van de grootste trainingsbureaus van Nederland gewerkt. Hier heeft zij uiteenlopende trajecten ontwikkeld, getraind en begeleid.

 

Met CommUnik combineert zij haar visie op samenwerking , klantloyaliteit en succesvol ondernemerschap met  haar passie voor het vak van trainer/coach.

 

 

INITIATIEF

Contactgegevens

T  0162 - 51 12 01

E  info@communik.nl